Friday, November 19, 2010

Eidul Adha Festival & Wilayah Gathering EWAH'10

Sorry masuk kan lambat sikit. Broadband susah nak dapat. Kambing saya warna hitam. Masa nak sembelih tu, ada org bgtau saya, kambing saya je betina. Tp x sure la betul ke x. Masa melapah, melimpah limpah susu dia! Tp x tau la kambing saya tu pregnant/ada baby kecik.

p/s : tgk gambar dari bawah ke atas ye. Dah tersalah susun. Malas nak betulkan balik. Nanti kena bayar broadband lebih. Huhu.. =)




Ni baby kambing. I'm not sure whether ni dari kambing saya atau x. Sbb masa melapah x nampak pun. Bila ust dah hantar kat rumah2 utk potong, baru perasan ada baby kambing ni.



Saya tgk masa ust2 melapah. Kwn2 medic lain pun ada gak. Semua bising "Eh ni lung kan? Tu liver kan? Wey tgk2! Tu heart tu!" Haha.. Mayat xde, kambing pun jadi. Bagus kan kami! =)



Melapah.



Kambing saya ada susu.



Selepas sembelih.



Sebelum sembelih. Sembelih kat lubang tu.

2 comments:

  1. waaaaaaaa...best :))
    hahahaha..

    lembu takda?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


      Delete